Aktuellt

Aktuellt

Pecuniosus lanserar re:member reward för re:members kortkunder i Norge

Pecuniosus lanserar tjänsten re:member reward för re:member card i Norge. Tjänsten ger re:members kortkunder rabatter i över 200 norska och internationella butiker. Tjänsten är en integrerad del av re:members erbjudande http://www.remembercard.no/reward/

Impwell investerar i Pecuniosus AB

Pecuniosus har utvecklat en SaaS plattform som gör det enkelt för partners att skapa avancerade lojalitets- och incentive program för sina kunder. Hela plattformen är api baserad vilket gör det enkelt för partners att integrera på sina egna webbplatser. Plattformen är kopplad till alla större Europeiska nätverk vilket gör det möjligt att erbjuda loyalitets och reward program i hela Europa. Impwell har förutom investeringen i bolaget också gått in operativt för att sjösätta och driva bolagets nya strategi.

Erbjudande heldagskurs i Sociala Media

Oavsett om du arbetar i byråbranschen, är egenföretagare eller kommunikationsansvarig behöver du följa med i den snabba utvecklingen i media. Enligt analysföretaget Forrester utgörs nästan 70% av mediekonsumtionen i målgruppen 15-40 år av sociala media. De traditionella massmedierna har svarat genom att integrera användarnas kommentarer, blogginlägg med mera på sina sajter. Kvar står många företag och organisationer och stampar.

Ta chansen att lär dig hur den sociala webben fungerar.  Utbildningsdagen innebär att du går in med dina kunskaper och går ut med en modern kommunikationsprofil! Övningar blandas med föreläsningar och diskussioner för att uppnå maximal effekt av din investering av tid och engagemang!

Witty har under April månad tre utbildningstillfällen som du kan välja mellan: 16/4, 23/4 & 30/4.

 • Förmiddagen Sociala Media Basic med 7 stegsmodellen för att etablera en närvaro i sociala media som ger resultat
 • Eftermiddag Sociala Media Professional lär dig verktygen för att mäta ROI i sociala media och skapa kopplingen till affären!
 • Social nätverkslunch för deltagare och utbildare däremellan.

Under kursdagen kommer du bl.a att lära dig:

 

 • Hur de olika kanalerna inom sociala media fungerar
 • Lär dig kommunicerar; nätetikett och skrivande för Facebook,Twitter, bloggar, kommentarfält med mera
 • Att skapa en strategi för sociala media
 • Projektledning för att sjösätta en satsning på sociala media från A till Ö
 • Sociala nyckeltal kopplar till ROI målsättningar
 • Mätbarhet och uppföljning av aktiviteterna
 • En mängd "best practice case" att dra lärdom av
 • Nätverkande med de andra deltagarna

...Och mycket mer!

Tider: 09.00-16.00

Kursledare:

Kurserna leds av våra utbildare Jacqueline Kothbauer och Ulrik Zielfelt. De har båda gedigen bakgrund inom sociala media och strategisk marknadsföring och föreläser, skriver och utbildar. Mer information om våra utbildare hittar du på www.witty.se/utbildning

Kurslokal:

Utbildningen hålls hos oss på Norrlandsgatan 12 i centrala Stockholm (T-bana: Östermalmstorg)

Pris och Bokningsinformation:

För pris och bokning maila till Kim@Witty.se 

Pecuniosus lanserar re:member reward i Danmark

Pecuniosus lanserar re:member reward i Danmark tillsammans med re:member card. Re:member reward är ett loyalitetsprogram för för re:membercards kunder i Danmark. Tjänsten ger pengar tillbaka på fakturan vid köp i 130 danska och internationella webb butiker. www.rememberreward.dk.

Pecuniosus lanserar cashback hybriden Erbjudandewebben

Erbjudandewebben är den första riktiga hybrid-tjänsten som kombinerar ett stort utbud av erbjudanden och rabattkoder med cashback. Tjästen innehåller ca 200 av de populäraste webb butikerna i Svergie och uppdateras med nya erbjudanden och rabattkoder dagligen. www.erbjudandewebben.se.

Pecuniosus lanserar förmånstjänst för Norskfamiljeøkonomi i Norge

Pecuniosus lanserar en förmånstjänst för Norskfamiljeøkonomi baserat på SaaS plattformen market2member. Innehållet på tjänsten är helt api drivet och ger Norskfamiljeøkonomis medlemmar tillgång till mer än 100 webb butiker där de får cashback när de handlar. http://www.norskfamilie.no/netthandel/

Copyright © All Rights Reserved Impwell.com 2015