Aktuellt

Aktuellt

Impwell investerar i Mindmore

Impwell har gjort en investering i Mindmore. Mindmore är ett bolag som fokuserar på att digitalisera och effektivisera kognitiva tester i syfte att bl a tidigare upptäcka demens, alzheimer och andra sjukdomar som påverkar hjärnans funktioner. Investeringen är ett led i att ytterligare bredda Impwells investeringsstrategi mot digitalisering inom hälsa och life science. För mer information om Mindmore besök mindmore.com.

Impwell investerar i LSI Alpha

Impwell har gjort en saminvestering i LSI Alpha, en mindre fond med fokus på investeringar inom life science. LSI Alpha gör investeringar med "smart" kapital vilket innebär både pengar och kunskap. Investeringen är ett led i att bredda Impwells placeringsstrategi med fokus på start-ups inom hälsa/ sjukvård och klimat. För mer information om LSI Alpha besök lifescienceinvest.se/lsi-alpha.

Market2Member förvärvas av Awardit AB

Impwells portföljbolag Market2Member har förvärvats av Awardit AB (publ) som är Nordens största operatör av lojalitets- och motivationsprogram. Awardit förvärvar 100% av aktierna och Market2Member blir ett helägt dotterbolag inom Awardit koncernen.

Impwell investerar i Market2Member AB

Market2Member har utvecklat en SaaS plattform som gör det enkelt för partners att skapa avancerade lojalitets- och incentive program för sina kunder. Hela plattformen är api baserad vilket gör det enkelt för partners att integrera innehåll i sina digitala kanaler. Plattformen är kopplad till alla större Europeiska nätverk vilket gör det möjligt att erbjuda lojalitetsprogram till kunder i hela Europa. Impwell har förutom investeringen i bolaget också gått in operativt för att sjösätta och driva bolagets nya strategi.

Erbjudande heldagskurs i Sociala Media

Oavsett om du arbetar i byråbranschen, är egenföretagare eller kommunikationsansvarig behöver du följa med i den snabba utvecklingen i media. Enligt analysföretaget Forrester utgörs nästan 70% av mediekonsumtionen i målgruppen 15-40 år av sociala media. De traditionella massmedierna har svarat genom att integrera användarnas kommentarer, blogginlägg med mera på sina sajter. Kvar står många företag och organisationer och stampar.

Ta chansen att lär dig hur den sociala webben fungerar.  Utbildningsdagen innebär att du går in med dina kunskaper och går ut med en modern kommunikationsprofil! Övningar blandas med föreläsningar och diskussioner för att uppnå maximal effekt av din investering av tid och engagemang!

Witty har under April månad tre utbildningstillfällen som du kan välja mellan: 16/4, 23/4 & 30/4.

 

Förmiddagen Sociala Media Basic med 7 stegsmodellen för att etablera en närvaro i sociala media som ger resultat

Eftermiddag Sociala Media Professional lär dig verktygen för att mäta ROI i sociala media och skapa kopplingen till affären!

Social nätverkslunch för deltagare och utbildare däremellan.

Under kursdagen kommer du bl.a att lära dig:Hur de olika kanalerna inom sociala media fungerar


Lär dig kommunicerar; nätetikett och skrivande för Facebook,Twitter, bloggar, kommentarfält med mera

Att skapa en strategi för sociala media

Projektledning för att sjösätta en satsning på sociala media från A till Ö

Sociala nyckeltal kopplar till ROI målsättningar

Mätbarhet och uppföljning av aktiviteterna

En mängd "best practice case" att dra lärdom av

Nätverkande med de andra deltagarna

...Och mycket mer!

Tider: 09.00-16.00

Kursledare:

Kurserna leds av våra utbildare Jacqueline Kothbauer och Ulrik Zielfelt. De har båda gedigen bakgrund inom sociala media och strategisk marknadsföring och föreläser, skriver och utbildar. Mer information om våra utbildare hittar du på www.witty.se/utbildning

Kurslokal:

Utbildningen hålls hos oss på Norrlandsgatan 12 i centrala Stockholm (T-bana: Östermalmstorg)

Pris och Bokningsinformation:

För pris och bokning maila till Kim@Witty.se